Здрава храна за псе

[ic_add_posts category=’nieuws,ervaringen’ showposts=’1′]

Vašem psu priroda je bliža, nego što mislite!

Poštovani ljubitelji pasa,

Iako među pojedinim rasama pasa postoje velike razlike, njihovi predstavnici ipak imaju nešto zajedničko sa svojim precima, a to je: metabolizam. Još od praistorije metabolizam pasa funkcioniše na sasvim identičan način.

U prirodi se sve divlje kanide, od malih do velikih, od mladih do starih, hrane prema svojim (energetskim) potrebama iz jedne iste zalihe hrane! Na toj činjenici, proizlazeći iz našeg principa „prvo psi”, temelji se i filozofija Farm Fooda: jedna vrsta hrane, adekvatna za sve pse. Za naše pse, kao i za ljude i druge dugovečne životinje, naime, važi da im u različitim životnim razdobljima treba samo količinski više ili manje adekvatne hrane. Sastav i kvalitet proizvoda Farm Food tako brinu o optimalnoj biološkoj ravnoteži.

Korisnici naših proizvoda, odgajivači pasa, treneri i instruktori, frizeri za pse, veterinari te veterinarske homeopate nas uvek nanovo izveštavaju o pozitivnom uticaju na rešavanje problema ishranom za pse Farm Food; od glave do šapa, od nosa do repa, od spolja do unutra!

Zbog toga smo svesni da za našu filozofiju nema boljih ambasadora od pasa samih! Budući da dokaz kaže više od hiljade reči, pozivamo vas da sami napravite probu: neka vas vaši psi ubede u kvalitet proizvoda Farm Food.

S poštovanjem u ime Farm Food ekipe.

Inž. Gerrit de Weerd

Garancija kvaliteta proizvoda Farm Food:

Kvalitet znači više od dobrog proizvoda!
Farm Food garantuje za:

Visoke standarde i stroge kontrole kvaliteta.
Rezultat je čist i prirodan, kvalitetan proizvod.

Koristimo isključivo prirodne sastojke, koji su pogodni i za ljudsku ishranu.

Naši proizvodi ne sadrže veštačke mirise, boje i arome.
Ne upotrebljavamo veštačke zagušćivače, kozervanse ili hemijske antioksidanse.

Farm Food: Čisto prirodna hrana za pse još od 1982. godine