Farm Food Antlers

Pseće žvake od jelenskih rogova.

100 % čisti, ekološki i prirodni proizvodi.
Bez dodataka, neverovatno ukusni, zdravi i bogati mineralima,
za očuvanje čistih, zdravih i jakih zuba vašeg psa.

 

Zašto žvake Farm Food Antlers®?

Psi imaju po prirodi jaku potrebu da nešto žvaću. To čine jer je to jedini način da prirodnim putem održavaju svoje zube čistim. U prirodi vukovi i druge životinje iz porodice kanida posle obroka žvaću kožu i kosti svog plena.

Takođe, tokom žvakanja u mozgu se proizvode endorfini koji daju osećaj smirenosti i relaksacije vašeg psa.

Kod naših kućnih ljubimaca ”kožu i kosti plena” najbolje je nadoknaditi čistim Farm Foodovim proizvodima za žvakanje, kao što su proizvodi robne marke Antlers® ili Rawhide®.

Šta su Farm Food Antlers®?

Proizvodi Farm Food Antlers ® su proizvedeni od jelenskih rogova. Jeleni svako proleće posle parenja odbacuju svoje rogove, koji potom ponovo rastu. Rogovi se skupljaju u šumama Evrope, kontroliše se njihov kvalitet, obruse se i iseku. Kako su delovi rogova Farm Food Antlers potpuno prirodni, još imaju blag miris zemlje, a pojedini komadi međusobno se razlikuju po boji, težini, obliku i debljini.

Farm Food Antlers® i vaš pas

Pseće žvake Farm Food Antlers® imaju prijatan, psima atraktivan prirodni miris. Žvake Farm Food Antlers® su čvrste i tvrde. Njihovo žvakanje predstavlja za vašeg psa prijatnu prirodnu aktivnost. Žvakanjem se stvara efekat peskiranja zuba, što doprinosi odstranjivanju naslaga. Spolja se rogovi polako troše, sve dok se ne oslobodi ukusna koštana srž, koja predstavlja pravu poslasticu!

Naše žvake Farm Food Antlers ® odlične su i za mlade pse, kojima zubi još rastu, jer traju duže od ostalih proizvoda za žvakanje. Žvake Farm Food Antlers ® su pogodne za pse sa alergijama ili osetljivom probavom pa čak i za pse sa prekomernom težinom, jer žvakanje rogova iziskuje veliku energiju i smanjuje apetit.

Farm Food Antlers®? Pravi izbor!

Pas, koji već od ranih godina žvaće farm Food Antlers, postaje veseli pratilac sa svežim dahom i zdravom usnom šupljinom. (Ukoliko se kod starijeg psa već pojavio zubni kamenac pre korištenja Farm Food Antlers žvaka, morate ga naravno prvo ukloniti da bi postigli isti efekat).

upotrebom rogova Farm Food Antlers ® očuvaćetemo pseće zube čiste i time sprečiti zubni kamenac. Ili: „Bolje sprečiti nego lečiti.”

Važno:

Žvake Farm Food Antlers ® se prodaju se u različitim veličinama u bolje snabdevenim trgovinama za životinje, na veterinarskim klinikama i u frizerskim salonima za pse. Pazite da veličina žvake koju kupite odgovara veličini i snazi ugriza vašeg psa. Psa nadzirite prilikom žvakanja i uklonite sve manje ostatke.

U slučaju da vašeg psa žvaka Antlers ® više ne zanima više, proizvod preko noći potopite u malo vode ili ga malo pocepajte.očistite.

Analitički sastojci:

• sirovi proteini 37 % • sirova ulja i masti 0,1 % • sirova vlakna 2 % • pepeo 55 % • vlaga 9 % • kalcijum (Ca) 21 % • fosfor (P) 8 % • gvožđe (Fe) 195 mg/kg • magnezijum (Mg) 5240 mg/kg


[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Žvake Farm Food “Original«  Antlers napravljene su od rogovaobičnog (crvenog) jelena. S obzirom da vaš pas treba da se potrudi da dođe do ukusne koštane srži, žvake su pravi izazov i za najjače pse koji će biti oduševljeni žvakanjem. Baš zato suproizvodi Original Antlers vrlo izdržljivi na žvakanje.

Proizvode Antlers preporučujemo snažnim kućnim ljubimcima.

[/column]

 

[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Proizvodi Farm Food ”Easy” Antlers su sečeni po dužini, zbog čega je koštana srž lakše dostupna. To vašem psu omogućava da sa lakoćom dođe do srži i time stekne naviku na ukus i sastav jelenskh rogova.

Odličan izbor za mladunce, starije i manje ili probirljivije pse koji nisu navikli da glođu jelenske rogove.

[/column]

 

[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Žvake Farm Food ”Fallow” Antlers su napravljene od rogova jelena lopatara što podseća na rogove losa, jer su tanji i pljosnatiji od žvaka Original  Antlers. Žvake Fallow Antlers imaju  relativno veliku površinu, zbog čega psi lakše zagrizu u njih tako da su vrlo pogodne za starije ili manje aktivne pse. Fallow Antlers žvake su po ukusu različite od verzija Original i Easy Antlers.

Mekše su, zbog čega su idealne za mlađe pse kao i za pse koji imaju problema sa ostalim vrstama žvaka Antlers.

[/column]