Vašem psu priroda je bliža, nego što mislite!

Vašem psu priroda je bliža, nego što mislite!

Poštovani ljubitelji pasa,

Iako među pojedinim rasama pasa postoje velike razlike, njihovi predstavnici ipak imaju nešto zajedničko sa svojim precima, a to je: metabolizam. Još od praistorije metabolizam pasa funkcioniše na sasvim identičan način.

U prirodi se sve divlje kanide, od malih do velikih, od mladih do starih, hrane prema svojim (energetskim) potrebama iz jedne iste zalihe hrane! Na toj činjenici, proizlazeći iz našeg principa „prvo psi”, temelji se i filozofija Farm Fooda: jedna vrsta hrane, adekvatna za sve pse. Za naše pse, kao i za ljude i druge dugovečne životinje, naime, važi da im u različitim životnim razdobljima treba samo količinski više ili manje adekvatne hrane. Sastav i kvalitet proizvoda Farm Food tako brinu o optimalnoj biološkoj ravnoteži.

Korisnici naših proizvoda, odgajivači pasa, treneri i instruktori, frizeri za pse, veterinari te veterinarske homeopate nas uvek nanovo izveštavaju o pozitivnom uticaju na rešavanje problema ishranom za pse Farm Food; od glave do šapa, od nosa do repa, od spolja do unutra!

Zbog toga smo svesni da za našu filozofiju nema boljih ambasadora od pasa samih! Budući da dokaz kaže više od hiljade reči, pozivamo vas da sami napravite probu: neka vas vaši psi ubede u kvalitet proizvoda Farm Food.

S poštovanjem u ime Farm Food ekipe.

Inž. Gerrit de Weerd