Prednosti Farm Food svežeg menija

100% čisto, sveže meso za pse, sa prirodnim prebiotskim svojstvima

Pogodnost svežeg mesa poznatog Farm Food kvaliteta bez potrebe za korišćenjem zamrzivača.

Idealno u sledećim slučajevima:

 • Vaš pas je veoma probirljiv po pitanju jela ili je izgubio apetit
 • Na odmorima ili tokom jednodnevnog izleta
 • Sirova hrana nije prikladna
 • Sirova hrana je „jedan korak predaleko“
 • Vaš pas je hipersenzitivan na sirovo meso
 • Želite da ugađate svom psu

Farm Food sveži meni sadrži samo prirodne sastojke

Svi sastojci životinjskog porekla koji se koriste u Farm Food svežem meniju potiču od životinja iz EU koje su odobrene za ljudsku konzumaciju. Svi dodati vitamini i mineralne hranljive materije u Farm Food svežem meniju su organskog porekla i pogodni za ljudsku ishranu.

Farm Food sveži meni se dobro kombinuje sa Farm Food HE ili ga možete uspešno mešati sa tom hranom

Farm Food sveži meni je kompletna hrana, tako da može da se koristi kao svakodnevni obrok. Nije nužno namenjena kao dodatak Farm Food He ili nekoj drugoj hrani. Mešanje hrana Farm Food svežeg menija i Farm Food He je moguće, zato što su Farm Food HE hladno presovane granule. Ako želite da pređete sa ekstrudiranih granula od mesa na Farm Food sveži meni i Farm Food HE, najbolje je neko vreme davati samo Farm Food sveži meni, a zatim možete da mešate sveže meso sa Farm Food HE. (Nikad ne mešajte ekstrudirana jela sa Farm Food HE). 65 grama Farm Food svežeg menija je jednak 25 grama Farm Food HE. Naš tim nutricionista je razvio Farm Food sveži meni, korišćenjem svojih jedinstvenih recepata i stručnosti.

Farm Food sveži meni je 100% čist i prirodan. I – naravno – bez:

 • Veštačkih aditiva
 • Hemijskih antioksidanasa
 • Konzervanasa
 • Zgušnjivača
 • Boja
 • Poboljšivača ukusa
 • Aroma

Farm Food sveži meni ne sadrži filere niti zgušnjivače. To mu daje visoku kalorijsku vrednost u odnosu na njegovu zapreminu.

Farm Food sveži meni podstiče veoma stabilne bakterije u crevima za vašeg psa

Zdrava, dobro uspostavljena crevna flora predstavlja osnovu dobrog zdravlja.

Farm Food sveži meni je spremno i kompletno, lagano pareno sveže meso

Zato on predstavlja sjajnu osnovu i može da se daje kao dodatak hrani za pse koju sami pripremate. Nisu vam potrebni zamrzivač niti frižider da biste hranili svog psa potpuno svežim mesom. Pošto se Farm Food sveži meni pakuje u prilagodljive porcije, štedite dosta vremena na pripremi (nije potrebno skidanje ili sečenje mesa). U Farm Food sveži meni se dodaju ulje škotskog lososa i hladno presovano suncokretovo ulje, zbog masnih kiselina omega 3 i omega 6.

Farm Food sveži meni ne sadrži piletinu niti druge živinske proizvode

Zato što većina dostupne piletine (živine) potiče od životinja koje su zaklane na vrhuncu razvoja (pilići starosti 5-6 nedelja), njihova tela su puna hormona rasta (koje stvara hipofiza pileta). Prema našem iskustvu, svi kombinovani faktori imaju negativno dejstvo na opšte zdravlja pasa. To utiče na rast mladih pasa, a posebno na njihovu plodnost. Kada se koriste zrele kvočke (zaklane kada prestanu da nose dovoljno jaja), ta dejstva nisu toliko upadljiva ili se uopšte ne pojavljuju.

Farm Food sveži meni ne sadrži listavac

Listavac ima gadan kvalitet „plutanja“. On smanjuje vreme koliko dugo hrana ostane u crevima, a stolica dobija neznatno sivu boju (u zavisnosti od količine listavca u hrani). Listavac kao zasebna hrana se često daje kada je poželjno čišćenje debelog creva.

Farm Food sveži meni ne sadrži organsko meso, osim goveđeg srca i jetre

Iako sva creva mogu da budu nazvana organima, mi hoćemo da kažemo da Farm Food sveži meni ne sadrži pluća, bubrege, pankreas, jetru i slično.

Farm Food sveži meni 100% ne sadrži gluten

Da bismo započeli sa kapacitetom varenja skroba kod štenadi, dodajemo 2 procenta pirinča.

Farm Food sveži meni ne sadrži kosti

Nije poznato koja je apsorpcija (iskoristivost) kalcijuma/fosfora (mlevenih) kostiju kod pasa. Kada se kosti mešaju sa mesom, ne postoji mogućnost da se zna da li je apsorpcija kalcijuma/fosfora dovoljna, prevelika ili nedovoljna. Zato koristimo neorganske minerale kalcijuma/fosfora kao prirodne dijetetske dodatke da bi se postigla prava količina i ravnoteža kalcijuma/fosfora, jer znamo koja je njihova apsorpcija u crevima pasa. Zato se Farm Food sveži dobro pokazao za upotrebu kao osnova ili dodatak domaćem obroku za psa.

Pogodno za sve životne faze kao svakodnevna ili dodatna hrana

Kao što je ranije spomenuto, podrazumeva se da su Farm Food sveži meni „Škembići i srce – kompletan obrok“ i „Govedina – kompletan obrok“ izuzetno pogodni kao svakodnevni obroci za vašeg psa, bez obzira kojeg je uzrasta ili rase, jer sadrže sve neophodne hranljive sastojke, vitamine i minerale. Može da se koristi i kao „mešavina“ sa našom kompletnom hladno presovanom hranom za pse Farm Food HE. Međutim, ne bi trebalo da mešate Farm Food sveži meni sa esktrudiranim ili pečenim granulama od mesa, jer je njihova svarljivost drugačija. To može privremeno da izazove tečnu stolicu.

Posuda za skladištenje

Prodavnica hrane za životinje sada može da vam isporuči Farm Food sveži meni posudu za skladištenje. U nju lako staju 2 kesice od 300 grama Farm Food svežeg menija. Jer se posuda dobro zatvara, jednostavno je podeliti Farm Food sveži meni u porcije za nekoliko obroka tokom dana.