Farm Food Пуппи милк

Zamena za mleko Farm Food No.1 je razvijano prevashodno za pseće i mačje mladunce, koja ne mogu da piju majčino mleko ili nemaju pristup dovoljnim količinama majčinog mleka. Farm Food No.1 može da nadoknadi ili samo dopuni majčino mleko. Dokazano je da je mleko Farm Food No.1 pogodno i za druge male sisare.

Dragocen dodatak za životinje u vreme dojenja, bolesti ili oporavka.

Kompletno mleko za pseće i mačje mladunce na bazi punomasnog kozjeg mleka

Zamena za mleko za pseće i mačje mladunce i druge male sisare.

Zamena za mleko Farm Food No.1 je razvijano prevashodno za pseće i mačje mladunce, koja ne mogu da piju majčino mleko ili nemaju pristup dovoljnim količinama majčinog mleka. Farm Food No.1 može da nadoknadi ili samo dopuni majčino mleko. Dokazano je da je mleko Farm Food No.1 pogodno i za druge male sisare. Dragocen dodatak za životinje u vreme dojenja, bolesti ili oporavka.

Kompletna zamena za mleko bazi punomasnog kozjeg mleka

Farm Food No.1 je kompletna mlečna ishrana za novorođene pseće i mačje mladunce i druge male sisare. Namenjena je da zameni ili dopuni majčino mleko od rođenja do kraja dojenja. Zamena za mleko Farm Food No.1 je napravljena na bazi punomasnog kozjeg mleka u prahu. Za punomasno kozje mleko u prahu odlučili smo se zbog činjenice da to mleko ima po priprodi puno bolji sastav od kravljega mleka. Lako je probavljivo i što se aminokiselinskog i masnokiselinskog sastava tiče više liči na majčino mleko od kravljeg.

Zašto je proizvod Farm Food No.1 drugačiji od ostalih?

Nasuprot ostalim vrstama zamena za mleko za pseće i mačje mladunce, mleko Farm Food No.1 zasnovano je na punomasnom kozjem mleku u prahu umesto na obranom kravljem mleku. Zameni za mleko Farm Food No.1 su takođe dodati različiti važni sastojci, tako da predstavlja idealno i kompletno mleko za pseće i mačje mladunce.

Punomasno kozje mleko

Za punomasno kozje mleko smo se odlučili zato što kozje mleko za pseće i mačje mladunce i druge male sisare ima po prirodi bolji sastav od kravljega mleka. Kozje mleko je lakše probavljivo nego kravlje, ima svojstvo da stimuliše rad creva, a i aminokiselinski i masnokiselinski sastav je skoro jednak majčinom mleku

  • Punomasno kozje mleko, koje upotrebljavamo u našim proizvodima, nije obrano, zato su masti u mleku Farm Food No.1 lako probavljive kozje mlečne masti.
  • Proteini u kozjem mleku imaju u odnosu na kravlje mleko finiju strukturu, zato su proteini u mleku Farm Food No.1 i lakše probavljivi.
  • Kozje mleko sadrži više (delimično još uvek nepoznatih) sastojaka, koji stimulišu i štite creva.
  • Upotrebljavamo isključivo prirodne sastojke, koji su pogodni i za ishranu ljudi.

Zbog svega nabrojanog zamena za mleko Farm Food No.1 je krajnje blago za još nedovoljno razvijeni (nezreo) probavni sistem psećih i mačjih mladunaca i drugih novorođenih malih sisara. Baš zato je mleko Farm Food No.1 idealno za stimulisanje crevne flore i kod nešto starijih životinja.

Najbolji na testu!

Farm Food No.1 upotrebljava sve veći broj odgajivača pasa, utočišta, zooloških vrtova i azila za male sisare. Na testiranju zamena za mleko Farm Food No.1 iskazala se kao najbolje za sve testirane (u poređenju sa proizvodima koji su se upotrebljavali do tada). Farm Food No.1 sa velikim uspehom upotrebljava se i u zoološkim vrtovima i utočištima po celoj Evropi kao dopunska hrana za životinje u bolesnom stanju ili u fazi oporavljanja.

Farm Food No.1, bez veštačkih dodataka!

Punomasno kozje mleko u zameni za mleko Farm Food No.1 sušeno je posebnom metodom raspršivanja. Zbog toga mleko Farm Food No.1 zadržava svežinu pašnjaka. Sušenje raspršivanjem iz kozjega mleka uklanja vlagu i tako stvara fini prah. Tim postupkom osiguran je dugi rok trajanja, najmanje dve godine, bez potrebe za dodavanjem veštačkih konzervansa.

Ostali mladunci sisara

Zamena za mleko Farm Food No.1 je prvobitno razvijan za štence i mačic?e, ali tokom godina pokazalo se da je mleko takođe pogodno za druge mladunce sisara, kao što su ježevi, zečevi, kunic?i, lasice, pacovi, miševi, činčile, ždrebad, alpake, severni jeleni, veverice i koze. Ovaj spisak može biti neograničeno dug i važi za sve male sisare kojima treba mleko.

Preporučena dnevna količina

Ispod možete videti količinu koju preporučujemo za starost i težinu vašeg psa, na osnovu 4 hranjenja. Sami hranite. Ne odstupajte više od 25% od ovih količina.

grama
grama
Serbian
Ваш прегледник више није у овом тренутку!

Ажурирајте прегледач да бисте у потпуности уживали у овом веб сајту (и многим другим)Упдате нов!

×